Diensten

Ontstopping van al uw afvoeren regelen we meteen.Maar ook onderhoud, inspectie en reparatie: alles in één.

In de meeste gevallen kunnen wij een verstopping verhelpen door de afvoer door te spuiten of met veren, boren en spiralen schoon te maken. Voor standleidingen of riolering gebruiken we hogedrukreiniging.

Regelmatig blijkt de verstopping te zijn veroorzaakt door een technisch defect in uw afvoer of riolering. In dat geval kunnen onze gecertificeerde medewerkers ook de noodzakelijke reparatie uitvoeren. U krijgt vooraf een kostenopgave. Ook in installatiewerk en loodgieterswerk hebben wij onze sporen verdiend.

Wilt u weten wat de conditie is van uw riolering en uw afvoeren dan brengen wij dat voor u in kaart met visuele of camerainspectie. U krijgt dan een gedetailleerde digitale rapportage. Wilt u er zeker van zijn dat uw afvoeren in goede conditie zijn, kies dan voor een servicecontract voor periodiek onderhoud.

Meer weten? Voor nadere informatie over de diensten van TOS Ontstoppings Service kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op 010 – 438.35.99.

TOS Ontstoppings Service: iedere verstopping de baas

Baarsweg 124 · 3192 VR Hoogvliet (Rotterdam) · Holland
All rights reserved © copyright TOS Ontstoppingsservice BV